dinsdag 5 december 2006

Nieuwe spulletjes enzo

Vorige week maar eens inkopen gedaan. Een vroege Sinterklaas ofzo. Een grotere en kleinere USB-Stick gekocht. 2GB en kleiner dan m'n 1GB (maar die kon dan ook zelf MP3-tjes afspelen). Gekocht voor in de autoradio. Daarnaast ook maar een grote USB-schijf. 500GB genoeg? Ding is goedkoper in USB uitvoering dan in (S)ATA. Je zou hem bijna uit z'n doosje slopen en in de pc zelf schroeven. Althans, naast de 2 250GB schijven is het best grappig. Wat me nu opvalt...1TB opslag nu. Heb ik toch bijna m'n oude record verbeterd (1,2TB).
En niet te vergeten, de laserprinter die ik heb gekocht. Wilde eigenlijk een andere, maar die was niet meer op voorraad. Maar goed ook, want die bleek standaard een halfvolle toner meegeleverd te krijgen. En weet je wat de grap is? Er gaat dezelfde toner in, het binnenwerk is dus hoogstwaarschijnlijk hetzelfde.
Nog meer? Jawel, 3 dvd's besteld bij Play.com. Serenity (heb de dvdbox van de serie), Eddie Murphy - RAW (briljante show van 'm) en Alien (ben nou eenmaal gek op science fiction en dit is toch wel 1 van de betere, zoniet 1 van de beste).
Nu zo nog even op zoek naar de DAB-doos die op m'n autoradio kan (gevonden) en een andere antenne die erbij hoort (andere frequentie).

Geen opmerkingen: