vrijdag 28 augustus 2009

AID 2.

Zo. En toen was het klaar. 3 nachten lang nog feest gehad en een dag afbouwen. En had ik het naar mijn zin? Zeker wel, maar zoals eerder gezegd: slopend. Links zie je een foto van dinsdagavond (Fuser Invites: DJ Devious). Woensdag was Kinky Candy met o.a. een paaldanseres en het Feestteam (en veel roze kleurenfilters), maandag was bandnight. Over bandnight gesproken, Rigby stond in de hoofdtent op het universiteitsterrein. Dus daar moest ik even kijken..

Maar eerst natuurlijk alles voorbereiden in Ceres en dan even snel kijken... Helaas voor de tweede keer (5 mei de eerste keer in Wageningen) miste ik ook dit optreden. Ik kwam backstage aanlopen en werd begroet met: 'Heb je wat gezien of ben je weer te laat'. Ja, alweer te laat voor hun optreden, maar ik heb nog wel even hoi kunnen zeggen in ieder geval.
Zaterdag in Ede de derde kans, er staat nu nog niets anders in mijn planning. Nog niet dus....

maandag 24 augustus 2009

AID.

Het is weer introductietijd in Wageningen. Aankomende studenten worden wegwijswijs gemaakt in Wageningen en het studentenleven. En de studentenverenigingen strijden weer om zoveel mogelijk nieuwe leden. Hoe? Onder andere de door de grootste en leukste feesten in de avond/nacht te organiseren. En dan mag ik een week lang licht en geluid opbouwen, bedienen en afbreken in studentenvereniging Ceres. Slopend, maar natuurlijk wel weer erg leuk. Zoals afgelopen zaterdagavond het zwembad- en schuim-feest. In de kleine zaal schuim en in de grote zaal een zwembad. Gewoon binnen. En zoals je ziet op de foto geen pierebadje, maar een behoorlijke plens water. Leuk dat water, maar niet voor je apparatuur. En dus hangt er alleen basislicht aan het plafond, en het geluid doen ze zelf.

Ik ben zelf niet op het feest geweest 's avonds, maar het zal absoluut wel weer een succes zijn geweest. Dat hoor ik later wel, want op zondag is het kroegavond en geen feest. Nog drie dagen te gaan en dan is het weer voorbij. Maar wel nog drie van de vetste feesten van de AID natuurlijk ;-)

En dan? Dan is het tijd om een dagje uitrusten natuurlijk. Of twee.

zaterdag 15 augustus 2009

Reparatie.

Nee, niet van de auto. De schade-expert moet nog bellen. Wel zelf iets repareren, zoals de laatste tijd wel vaker voorkomt. Niet omdat ik het sloop, maar omdat anderen iets kapot hebben. Maar wat dan? Nou, vooral Pioneer Pro spul zoals een DJM-800, DJM-600 of CDJ-800Mk2 en nu 2 CDJ-800's. Standaard probleem, Play/Cue knoppen doen het niet meer. DJ's rammen nu eenmaal graag op deze knoppen. Ze zijn stevig maar niet als een tank gebouwd. Knopje vervangen is geen probleem, totdat er iemand voor je bezig is geweest:

Voor degen die het niet zien: zo soldeer je niet. En dan ook nog verkeerde onderdelen waardoor de printplaat kapot is. Grapje van aardig wat euro's aan onderdelen, omdat de printplaat niet normaal meer te maken is nu. Paar overbruggingsdraadjes werkt wel, maar dan zit de schakelaar zelf los. Niet echt betrouwbaar dus. Fijn als je staat te draaien en je play-knopje doet het niet meer...
Dus mensen: niet solderen als het niet kunt, en gebruik originele onderdelen als je het toch doet.

donderdag 13 augustus 2009

Ben er nog...met schade deze keer.

Jaja, ik leef ook hier nog, 'tis pas drie maanden geleden ;-)

En de schade:

Tsja, sommige mensen kunnen niet inparkeren. En nee, ik heb het niet over mijzelf. Althans, deze keer is het niet mijn fout. Ik was niet eens in de buurt van mij auto! Ja echt! (En de laatste schade die ik zelf veroorzaakte is toch echt meer dan 5 jaar geleden. Ja echt! Alweer!)