maandag 21 januari 2008

Boyd Small.

Afgelopen zaterdagnacht een beetje geluid gedaan bij de uitzending van DaluxTV. Blueskroegentocht in Wageningen, en één van die kroegen, Cafe XL, werd live uitgezonden. Boyd Small was de man. Wie? Juist, maar na wat gegoogle is de beste man in het blueswereldje best wel bekend dus. En daar zat ik dus, 50cm van de man vandaan, gepropt achter een backdropje en voor niemand zichtbaar.
Al had ik niet veel te doen meer na de eerste 15 minuten (niks zelf uitmixen, gewoon rec-out van de PA-tafel en dat een compressiesetje van me in...), ik kon niet weg daar. Ik zou namelijk dwars door het optreden heen moeten lopen. Niet echt vriendelijk om de gitaristen aan de kant te duwen.
Na een uur was het eerste deel afgelopen en liep ik dus in de pauze even snel weg van het podium. Even de zender checken, snel wat eten en dan naar de studio om daar de boel te checken. En daar zat ik dus weer, een uur lang voor de TV, in plaats van erachter.
Toch heb ik me wel vermaakt, misschien omdat het leek alsof ik een privéoptreden in m'n oor kreeg. Misschien heb ik later nog een fragmentje voor je, beloven doe ik echter niks...

En Gerben, Ruben en Dennis: bedankt voor de colaatjes :)