maandag 26 november 2007

Nog even wachten...


...en dan moet er weer iets voor de stapel binnenkomen...

vrijdag 23 november 2007

Bomen.

Als je goed kijkt, zie je hem al staan. Oh denneboom...
Sinterklaas is nog maar net in het land en je zet de kerstboom al neer? Of zou deze nog niet weggehaald zijn? Vragen...

donderdag 8 november 2007

Meer Vigilante...

...vindt je hier. Staat gelijk een beetje het verhaal over het on-air spelen. Blijft het hier lekker rustig ;)

donderdag 1 november 2007

Aphex Dominator 700 Cutting Edge Technologies Vigilante.

Een hele mond vol, maar weer een apparaat voor de stapel. Een door meneer Frank Foti aangepaste Dominator 700 van Aphex. Per band attack, release en treshold in kunnen stellen en de clipper drive (later door Aphex volgens mij op de 720 en verder als density overgenomen). Andere cross-over frequenties dan het orgineel volgens mij ook. Nu nog maar een Aphex 700 scoren als orgineel vergelijkingsmateriaal.


Maar waarom zo bijzonder? Er zijn er niet zo veel, ik had er in ieder geval nog nooit 1 te koop gezien. En het eerste apparaat wat Cutting Edge uitbracht. Cutting Edge? Ja, nu noemen we ze Omnia. En dan gaat er bij radionerds wel belletje rinkelen (die dan natuurlijk klinkt als een klok).

Update: Net even met het apparaat gespeeld, en het klinkt zeker leuk. Oldskool soundje, en zo plat als een pannekoek (oude spelling bij oude apparaten) als het moet, maar dan wordt het natuurlijk niet mooier. Binnenkort maar serieus gaan spelen (Orban 2200 erachter, Compellor en een 250 ervoor misschien?).

Het was weer gezellig.

Afgelopen zondag met z'n vijven wezen eten in Amersfoort. Erg gezellig, en gelukkig voor de rest van de zaak zaten wij redelijk apart van andere gasten. De meligheid sloeg toch wel een beetje toe en 1 van ons kon het niet laten een kinderijsje te nemen en de boel te verbouwen...




Bedankt voor uw bezoek!