zaterdag 23 juni 2007

Aphex 103A Aural Exciter Type C.


Zo, weer een oud beestje erbij. De voorloper van de Aphex 104, en de opvolger van de Aphex 103. De 103,5? Nee, de 103A. Geen Big Bottom om je bass op te pompen, die kwam in de 104 pas. Klinkt best lekker eigenlijk, en compleet met originele gebruiksaanwijzing en servicemededelingen om het e.e.a. aan te passen.
Nu nog op zoek naar de 103, een Type B. Altijd leuk om verschillen te horen. Of de 602, eind jaren 70 volgens mij. Daar is nog menig hit mee opgenomen.

Boodschappenrun.















Even naar Belgie geweest om wat spullen te halen bij een leverancier. Ik heb eerst maar even gebeld of ik wel goed zat. Bleek toch het geval te zijn. "Bij de brievenbus linksaf". Linksaf it is. Gelukkig zijn de meeste wegen beter in Belgie.

TomTom WegWeg.

Daar sta je dan als chauffeur van je mooie vrachtwagen. Je bent aan het lossen voor een winkel, ondertussen winkelt er iemand anders bij jouw in de cabine. Vreemde is dat niemand wat gehoord heeft.
Ik heb maar even geholpen met het opruimen van de rommel. Staat niet echt uitnodigend voor de klanten, zo'n berg glas voor je deur.

zaterdag 9 juni 2007

Verneukt.

Als je van het warme weer een beetje melig wordt, en je moet wat borden en letters van de gevel halen, krijg je soms rare dingen...
(Voor degene die het niet door heeft, er stond ooit "Keuken compact". Ik denk alleen dat het escortbureau verderop er nu meer aan heeft)

zondag 3 juni 2007

Kent iemand deze koffer?


Vermist sinds 3 juni 05:00. De dader is groot, rond, zwart en waarschijnlijk van rubber.