donderdag 31 mei 2007

Oeps...















Losse onderdelen en een paar bouten van de motorsteunen weg. En nee, het is niet mijn auto, maar de Boessieboes van Freek. Zal een leuke rekening worden, aangezien de koppakking ook al lek was hoogstwaarschijnlijk.

dinsdag 29 mei 2007

Top 1055.

Tsja, dan moet je soms even spieken. De hele week op Extra FM, de Top 1055. En waarom 1055? Tsja, leuke frequentie misschien?

maandag 28 mei 2007

Zoek de verschillen...















...en win! (niks)

zaterdag 26 mei 2007

Zoveel te doen...


...ik heb nog zoveel te...uh...solderen? :-/

dinsdag 22 mei 2007

Kijk nou... (2)


...wie kwam ik nu weer tussen de badkamers tegen (altijd herkenbaar aan capuchonnetje)? :P

maandag 21 mei 2007

Kijk nou...


...wie ik achter de mengtafel vond.

zondag 20 mei 2007

Dalux in het Russisch?

Een jaar geleden ofzo zat ik eens op de site van VHU Europe te kijken naar wat ze nog meer gemaakt hadden dan de jengels van Dalux. Ik kwam toen Relax FM (jingle #7 bij VHU) tegen. Met minstens 1 jingle die verdacht veel lijkt op die van Dalux (jingle MARIAH bij VHU).
Robert heeft de boel nu even in een mp3tje geplakt en luister zelf. Ik vraag me af hoe het met de licentie zit van die jingles, want Dalux had toch een custom-made pakket laten maken voor aardig wat centen. Exclusiviteit is dus nog duurder? ;)

Na de stilte...

...vertel ik even waarom.
Op 30 april koninginnedag, samen met koninginnenacht een drukte van belang in Arnhem en Veenendaal. Opbouwen, babysitten op de geluidsset (12 uur lang) en weer afbreken.
5 mei Wageningen. Steigerbouw, rustig de boel opbouwen, dagje rondkijken en hangen en weer afbreken. Gelukkig hebben we een leuk ploegje bij elkaar die van aanpakken weet.
Daarna een paar dagen in Frankrijk rondgehangen. Alleen (en alleen is maar alleen) 1000 km sturen is best een eindje, maar in 9 uur is het gelukt (bedankt voor de navigatie Michel).
Tussendoor op de gewone werkdagen normaal gewerkt.
Druk? Ach, in Frankrijk weer een beetje tot rust gekomen en zelfs verbrand, terwijl hier in Nederland iedereen aan het verroesten was van de regen. Gelukkig is het nu wat rustiger, al is er nog genoeg te doen.

Ik zal eens kijken of ik wat meer kan loggen, zeker met foto's, want dat is nu makkelijker geworden sinds ik een nieuwe telefoon heb. Altijd gezegd: "Een telefoon moet bellen, of echt alles moet erop en eraan zitten.". Mijn oude Nokia 6230 (links) had al geen werkende camera meer, de rest niet echt bruikbaar. De Nokia N95 heeft eigenlijk wel alles (5MP camera, internet, video en audiospeler, navigatie met GPS ingebouwd(!) en natuurlijk...telefoon). Ik heb de telefoon nu een paar dagen en het is een leuke gadget, alleen nog even wachten totdat mijn nummer is overgezet naar de nieuwe provider (T-Mobile). Van pre-paid (ja, belachelijk) naar abonnement zal wel wat besparing opleveren.

maandag 7 mei 2007

Van lang naar kort...
















...in 20 minuten (en dat zonder heggeschaar).